Granit

Zaradi izjemne trdnosti in odpornosti proti obrabi in vremenskim vplivom je granit primeren za izdelavo kamnitih pultov, zunanjih talnih oblog, okenskih polic, stopnic, nagrobnih spomenikov… Prednost granita je tudi v tem, da ne potrebuje posebne nege. Zadostuje že kuhinjska krpa in po potrebi cet za čiščenje posode, poleg pa lahko uporabljamo tudi vodne raztopine jedkih čistil na basi kislin. V podjetju vam nudimo različne izdelke za čiščenje in impregnacijo naravnega kamna znamke Akemi.

Zaradi široke palete barv, na zalogi imamo kar preko 60 vrst granita in strukturnih razlik v sestavi, bo zagotovo vsak našel kamen, ki bo ustrezal željam in se bo barvno in oblikovno skladal s slogom pohištva oz. stanovanja.

Naravni kamni so unikatni proizvodi najrazličnejših vplivov v naravi in se med seboj razlikujejo po strukturi, teksturi in barvi. Z vzorci naravnih kamnov, predstavljenih na naši spletni strani in razstavljenih v našem salonu, predstavljamo le osnovne značilnosti naravnega kamna, ker pa naravi ne moremo ugovarjati so lahko prisotna manjša ali večja odstopanja v strukturi, teksturi ali barvi.