Kamniti pulti

Kamniti v modernejšem času ne predstavljajo več samo delovne površine za kuhanje, ampak pričarajo lep estetski videz in dajejo poseben pomen prostoru. Zato so kamniti pulti prava izbira. Izdelujemo vse vrste pultov, kot so kuhinjski pulti, kopalniški pulti, gostilniški pulti, sprejemni pulti, izdajni pulti itd.

Na zalogi imamo stalno preko 80 vrst različnih materialov, s katerimi lahko zadovoljimo najrazličnejše zahteve naročnikov. Ogled materiala si lahko ogledate na naši spletni strani materiali, vendar pa priporočamo ogled materiala v našem podjetju. Pričakalo vas bo prijazno in usposobljeno osebje, kateri vam bodo svetovali pri izbiri, tako da se bo zagotovo našel kamen, ki bo všeč vam in bo tudi barvno usklajen z barvo vašega pohištva.

Pri izbiri debeline kamna je na voljo več različnih variant. Granit in marmor se v veliki večini za uporabo kamnitih pultov uporablja v debelini 3 cm, granitni temnejši materiali pa lahko tudi v debelini 2 cm. Silestone, Dekton in Jumbo keramika 320 x 160 cm, pa zaradi svoje trdnosti uporabljamo v tanjših različicah, od 1,2 cm pa do 2 cm.

2.SLIKA DESNO

Materiali za izdelavo kamnitega pulta

Kako do kuhinjskega pulta?

Priporočamo vam, da se za izvedbo pulta začnete zanimati že pri načrtovanju vaše kuhinje. Na podlagi tlorisne skice kuhinje in okvirnih dimenzij pulta, ter barvo kamna, se z nami dogovorite za približni izračun izdelave.

Ko gre za izdelavo pulta, se z našim izvajalcem dogovorite za točne izmere na vašem domu, tako da šablon ki jih izdela mizar ne potrebujemo. Vse pri nas izdelane pulte, vam po izdelavi tudi zmontiramo/vgradimo v vaše stanovanje.

V podjetju Kamen Jerič nudimo celotno storitev od naročila, izmer in izdelave do montaže vašega izdelka.

Pošljite povpraševanje