Bunja

Bunja ima podobne lastnosti, kot dekorativni kamen. Prav tako kamen je namenjen oblikovanju zunanjih in notranjih površin, saj popestri in pričara prijazno ter atraktivno okolje in daje pridih narave kjerkoli v vašem domu, počitniških objektih, poslovnih prostorih ali okolici. Z njim lahko poživite skoraj vsak kotiček vašega doma, največ pa se uporablja za oblogo sten, v notranjosti pa tudi za oblogo okrog kamina.

Prednosti naravnega dekorativnega kamna so:

  • naraven, moderen izgled
  • velika izbira možnosti uporabe; obloga sten, kaminov, stebrov, škarp,…
  • dobro razmerje med kakovostjo in ceno izdelka
  • izgled, ki nikoli ne zastara
  • obsežna Izbira barv

Polaganje bunje je nekoliko bolj zahtevno, kot dekorativni kamen, saj klani koščki kamna niso spojeni v panelo, temveč je vsak kos posebej.
Vse štiri stranice so ravno rezane, površina pa je lomljena, s čimer lahko zagotovite maksimalen pridih narave in estetike v vašem domu, poslovnem prostoru, počitniškem objektu itd.
 
Prav tako je dobavljiv v različnih barvah in oblikah.
 
Dimenzije so pri bunji različne, namreč lahko izbirate med različnimi višinami in debelinami posameznega kosa, čisto po vašem okusu. Izjemno moderno in popularno pa je kombinacija različnih višin istega materiala. Dobavljiv je v večih dimenzijah, prostih dolžin in pa višin v 5 cm, 8 cm, 10 cm, 12 cm, 15 cm in pa 20 cm, ter pa kombinacija 3/4/7 cm