Kamnite police

Okenske police so skoraj nepogrešljiv, tako estetski kot namembni element pri opremi vašega doma in danes tudi najpogostejši izdelek iz naravnega kamna.

Izdelujemo police iz marmorja in granita, vendar se za izdelavo granitnih polic pogosteje uporablja granit, kajti je praktično neuničljiv in je odporen na vse zunanje vremenske vplive, kot so vlaga, svetloba in mraz.

Okenske police za zunanjo uporabo se običajno zaradi izgleda uporablja v debelini 3 cm, glede same nosilnosti pa lahko tudi 2 cm debeline. V ceni je že upoštevan poliran rob, ter pa odkapna zareza s spodnje strani za preprečevanje izteka vode po fasadi. Granitne okenske police pa lahko oplemenitimo še z dodatno zaščito. Možnih je več variant, kot so odkapne zareze po zgornji strani polic, uporaba plastičnih nastavkov ali pa kar ‘nalimke’ iz granita, katere pritrdimo na rob okenske police.

Okenske police za notranjo uporabo se v veliki meri uporabljajo v debelini 2 cm. Za notranje okenske police pa  imamo na voljo večjo izbiro materialov od marmorja pa do tehničnih kamnov, kot so Silestone, Dekton ali pa kar keramika. Kot že zgoraj omenjeno je v ceno zajet klasično obdelan sprednji rob. Zaradi enostavnega vzdrževanja, imamo pri notranjih okenskih policah, možnost izbirati tudi med drugimi obdelavami, kot so krtačena – leather površina, katera bo dala dodaten pridih prostoru.

SLIKA DESNO

Materiali za izdelavo kamnitih polic

Izmere okenskih polic

Navodila za izmero okenskih polic, glejte sliko.

shema-izmere-polic
Pošljite povpraševanje