Jedilne in klubske mize

Jedilne mize

Jedilnica je osrednji bivalni prostor vsakega doma, kjer z družinskimi člani večino časa preživimo skupaj in se pogovarjamo o tem kaj smo delali čez dan, se družimo s prijatelji, delamo domače naloge,.. Ne glede na namen, zakaj jo boste uporabljali vi, je pomembno predvsem to, da imate jedilno mizo, kjer se boste počutili sproščeno in je izdelana po vaših željah in vašem okusu.

Klubske mize

Klubske mize lahko služijo le kot dekorativni kos pohištva, prav tako pa lahko z svojo funkcionalnostjo poskrbijo za to, da imate pri roki vse kar potrebujete.

Uporabite pa jih lahko tudi kot nočno omarico v spalnici, ali pa v predprostoru za odlaganje torbice, pošte, ključev itd..

Mi vam lahko željo uresničimo, da je klubska miza izdelana po vaših željah in vašem okusu in s tem unikatna.

1. NASLOVNA SLIAK

Zato smo v našem podjetju pripravljeni pomagati in za vsako stranko posebej izdelati unikatno in kvalitetno mizo po vaših željah. Prilagodimo se dimenzijsko in izdelamo mizo različnih oblik (kvadratna, pravokotna, okrogla, ovalna, miza nepravilnih oblik…)

Izdelamo lahko samo zgornjo ploskev iz različnih vrst materiala. Po želji pa lahko priskrbimo tudi podnožje, kakršnega si vi želite. Pri izbiri materiala, se stranke po navadi odločijo za isti kamen, kot imajo kuhinjski pult, oblogo kamina ali oblogo stene.

Materiali za izdelavo klubske ali jedilne mize