Kamniti portali

Kamniti portali so ena najstarejših proizvodov izdelka v kamnoseštvu. Opravljajo funkcionalno ter estetsko funkcijo in so primerni tako za starejše kot tudi modernejše objekte. Vratni in okenski okvirji – kamniti portali, so zrcalo vaše osebnosti in če bi želeli portal iz naravnega kamna in doseči pridih prestiža, smo pravi naslov za vas.

Priporočljivo je, da o izvedbi kamnitega portala začnete razmišljati že pred izdelavo fasade ali ometa. Dimenzije vratnega/okenskega vhoda lahko pomerite sami, po želji pa izmere naredimo mi. Nato vam bomo na podlagi meritev izdelali ponudbo za izdelavo. V primeru da želite tudi našo montažo nas to opozorite pri povpraševanju.

NALSLOVNA FOTOGRAFIJA

Materiali za izdelavo kamnitih portalov

Izdelujemo različne oblike portalov:

1. Klasično – portal iz masivnega kamna

Nadaljujemo tradicijo kamnoseške obdelave portalov iz masivnega kamna, obogatenih z različnimi profili, ter štokano obdelavo za pridih starinskega videza. Izbiro prepustimo vam, lahko pa idejo prepustite tudi našim izvajalcem.

2. Moderno – portal iz kamnitih plošč

V sodobnejšem času vse bolj prevladujejo portali iz 3 cm plošč, saj se zaradi velike izbire barv kamna, najde portal tudi za najmodernejši design.

Pošljite povpraševanje